fbpx

DnevniHoroskop Dvojčka

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Lotite se kakršnegakoli prestrukturiranja v vašem življenju. Sprememba bo na začetku malo strašna, a ko boste spoznali, da je potrebna spremenljivka za napredek, bo bolje. Najverjetneje vam ne bo potrebno preveč spreminjati ciljev, a mogoče boste morali spremeniti vašo smer, da jih boste dosegli.

Splošni tedenski horoskop

V tednu, ki je pred vami, nikar ne pozabite na vaše najbližje. Še posebej, če se vam v krogu družine obeta neko praznovanje ali podoben dogodek, glejte, da ne boste stisnili repa med noge. Oseba bi vam namreč utegnila precej zameriti. Na zasebnem področju se boste soočili z neko spremembo, ki vam bo nadvse ugajala, saj ste si je že dolgo želeli. Uživajte v vsem, kar vam prinaša življenje in ne pozabite izkazovati hvaležnosti za vse, kar imate.

Splošni mesečni horoskop

Na zasebnem področju boste v tem mesecu dobro vedeli, kam plujete. Veste, kaj si želite, zato boste lepo napredovali proti svojemu cilju. Na žalost bo slika precej manj jasna na poslovnem in službenem področju. Tu se vam bo zdelo, da ste se izgubili v megli, ki se kar noče razkaditi. Pomembno je, da v tem obdobju ne sprejemate pomembnih odločitev, saj vaša presoja ne bo najbolj objektivna. Proti koncu meseca bo vedno bolje.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 vam prinaša obdobje introspekcije, kar bo družabnim dvojčkom nekoliko tuje, a prihaja čas, ko boste morali ugotoviti, kaj si želite, in svoje barke znova usmeriti proti cilju. Lahko boste ugotovili, da vam ne ustreza več služba, ki jo opravljate, da niste več pripadni prijateljskemu krogu ali določeni interesi skupini in boste začeli iskati novo družbo. Pestro dogajanje vas čaka od aprila naprej, ko bo Saturn naredil svoj prvi premik v letu. Zdelo se vam bo, da preizkušenj ni in ni konec, vendar ne skrbite, saj vam Venera in Mars ščitita hrbet in vas bosta podpirala skozi vse leto 2023.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja