fbpx

Horoskop Dvojčka

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Privoščite si počitek in se umaknite vase. Poskusite prihranite nekaj energije za prihodnost, saj jo boste do konca leta še krvavo potrebovali. Po prvem tednu vas čakajo velike spremembe v življenju, lahko bo na vrata potrkala nova priložnost, nova oseba ali bosta s partnerjem oblikovala nov načrt za prihodnost.

Splošni letni horoskop

Ne naredite danes česa, kar ni v vaši navadi. Naj bo danes dan, ko si boste odpočili in nabrali novih moči, ki jih še kako potrebujete. Ne boste preveč aktivni, kar je tudi prav. Zaslužite si počitek in današnji dan bo kot nalašč za to. Tudi če boste dan preživeli v samoti, vam bo lepo.

Zaradi obilice talentov in interesov je za Dvojčka značilno, da je razpet med več stvari naenkrat. To je tudi razlog, da običajno nobenega področja ne obvlada popolnoma. Stalno išče in zbira informacije, ki so hrana za njegov intelekt. Je jasnega uma, vsestranski, zabaven ter poln življenja in idej. Zaradi svoje živahnosti je Dvojček središče pozornosti vsake zabave. Poleg tega, da se je nanj težko zanesti, ga je zaradi njegove dvojnosti včasih tudi težko razumeti. Spremembe v njegovem vedenju oziroma razpoloženju so lahko nenadne.

Značilnosti: prilagodljivi, mnogostranski, komunikativni, želijo pestrost v življenju, mladostni, dvolični, površni, igrivi, radovedni
Temperament: optimističen
Moto: misliti
Vladar znaka: Merkur
Element: zrak
Dan v tednu: sreda
Kovina: živo srebro
Srečni kamni: ahat, akvamarin, topaz, smaragd

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja