fbpx

Horoskop Kozorog

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Znova se vprašajte, kaj si želite v življenju, in si pred pomembnimi odločitvami postavite cilje. Ne pozabite razvajati svojih najbližjih, presenetite jih s kakšno poslastico, pozornostjo, skratka, uporabite domišljijo. Vse se vam bo tisočkrat povrnilo z njihovim veseljem.

Splošni letni horoskop

Danes boste polni optimizma, saj boste nepričakovano srečali stare prijatelje, s katerimi se boste kot že nekoč spet dobro ujeli. Poskrbite, da vam bodo ta srečanja prišla v navado, da ne bodo zgolj naključna. Stari prijatelji pa bodo v vaš spomin lahko priklicali celo staro ljubezen.

Kozorog velja za najbolj ambicioznega med znamenji, čeprav navzven tega običajno ne kaže. Ko se pojavi priložnost, nikoli ne čaka, ampak jo zgrabi z obema rokama. Vsak korak bo temeljito premislil in trdo garal za svoj cilj, zato mu uspeh ne uide. Rad uživa sadove svojega dela – slavo, ugled in denar. Zaradi praktičnosti Kozorogu primanjkuje čustvenosti, vsaj navidezno. V odnose vstopa previdno in se ne sili tja, kjer ni zaželen.

Značilnosti: preudaren, ambiciozen, delaven, discipliniran, organiziran, tradicionalen, pesimističen, skop, godrnjav, prizadeven, skrben
Temperament: melanholičen
Moto: uporabiti
Vladar znaka: Saturn
Element: zemlja
Dan v tednu: sobota
Kovina: svinec
Srečni kamni: rubin, oniks, turkiz, ametist, črni biser

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja