fbpx

Horoskop Lev

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Ker ste navajeni, da vse težave in spore rešujete sproti, ta mesec za vas ne bo nič neobičajnega, burno dogajanje v začetku meseca vas lahko le nekoliko utrudi. V prvi polovici meseca bodite pazljivi in raje ne spreminjajte svojih življenjskih ciljev. Ugotovili boste, da je bilo modro vztrajati, saj se vam nasmiha uspeh.

Splošni letni horoskop

Pred vami je miren dan. Bili boste sproščeni. Hvaležni boste, da se zavedate, kako pomembno je, da človek čustev ne tišči v sebi. Če jih ne izrazimo in jih potlačimo, vodijo v notranji nemir. Zato je pomembno, da spore in nesoglasja razrešimo takoj. Poiščite resnico v sebi.

Lev je zelo ponosen, samozavesten in karizmatičen. Je rojen vodja. Ima veliko potrebo po tem, da je v središču pozornosti. Da jo pritegne, je pripravljen narediti marsikaj. V nasprotnem primeru, če ga nihče ne potrebuje in ne ceni, je zelo nesrečen – lahko celo zapade v depresijo. Levove ambicije so visoke, k čemur spada tudi življenje na veliki nogi. Obkrožen je z mnogimi ljudmi, saj je dober prijatelj in tudi zelo gostoljuben

Značilnosti: ustvarjalen, zanesenjaški, širokosrčen, dejaven, pogumen, domišljav, samovšečen, dobro se izraža
Temperament: koleričen
Moto: hoteti
Vladar znaka: Sonce
Element: ogenj
Dan v tednu: nedelja
Kovina: zlato
Srečni kamni: rubin, oniks, tigrovo oko, diamant, jantar

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja