fbpx

Horoskop Oven

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Ne zadržujte se v preteklosti, temveč poskrbite najprej za sedanjost, potem pa še prihodnost. Bodite podjetni, saj se vam obetajo sijajne priložnosti. Ne zatiskajte si oči pred ovirami, saj jih boste zlahka rešili. Ta mesec bo zaradi vaše slabe volje nekoliko težje biti v vaši družbi. Potrudite se biti prijetnejši do svojih bližnjih in poskusite popraviti morebitne napake, da ne bodo po nepotrebnem pustile trajnih posledic v odnosih.

Splošni letni horoskop

3Zelo boste skeptični zaradi neke osebne okoliščine, toda nekako mirno se boste sprijaznili s to situacijo in spontano pričakovali najboljše rezultate. Začutili boste povezanost med vašimi čustvi in razumom. Skrbno boste nadzirali svoja čustva in se ves čas zatekali v svojo notranjost.

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja