fbpx

Dnevni Horoskop Oven

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Danes se ne boste nad ničemer posebej navdušili, zato vas bo preganjal dolgčas. Dobili boste kar nekaj povabil, a boste vse prezrli, zato ne stokajte, ko boste zvečer sami doma gledali televizijo. Pravi čas ukrepajte in se posvetite zanimivim dejavnostim. Koristilo bo tudi vašemu zdravju.

Splošni tedenski horoskop

Ta teden se boste osredotočili na finance, kjer stanje ne bo ravno bleščeče, vendar pa tudi kritično ne. Razmišljajte o dodatnem zaslužku. Vse, kar potrebujete, je dober nasvet, zato se pogovorite z osebo, ki se na to področje spozna in ji zaupate. Stanje se bo v kratkem času izboljšalo. V sredini tedna se ne boste mogli izogniti razmišljanju o svoji karieri. Odločali se boste, kam se usmeriti. Svet je velik in ponuja vam ogromno priložnosti. Ne zamudite jih samo zato, ker ne verjamete vase. Samozavest je ključna na poti do uspeha.

Splošni mesečni horoskop

V tem mesecu boste pričeli nekaj novega na zasebnem ali na poslovnem področju. Pomembno je, da upoštevate svoje želje in ne dovolite zavistnim ljudem, da krojijo vašo usodo. Zavedali se boste, da morate biti pogumni, če želite doseči svoj cilj na čustvenem področju, zaradi česar bo malce lažje narediti odločilen korak. V službi bo precej pestro, saj bodo od vas nenehno pričakovali več, kot jim v tem trenutku lahko daste. Vedite, da se vam splača potruditi, saj bo nagrada bogata.

Splošni letni horoskop

Ovni, pred vami je leto, ko vam zagotovo ne bo dolgčas, saj bodo spremembe nenehno trkale na vaša vrata. Čeprav bo začetek leta še nekoliko zaspan zaradi retrogradnega Marsa, ki je vaš vladar, pa se že spomladi obetajo veliki izzivi. Na kariernem področju vas čaka velik preobrat, saj lahko popolnoma spremenite življenjsko poslanstvo – pri tem vam bo pomagal aprilski sončni mrk v ovnu. Ker se boste spremenili tudi sami, bodo na udaru vse ljubezenske zveze, ki ne bodo pripravljene na prilagoditve.

Oven je prvi znak zodiaka, zato je vedno v vsem prvi in ima izjemne vodstvene sposobnosti. Začenja nove projekte, je pobudnik, pionir. Žal pa je zaradi pomanjkanja potrpežljivosti tudi prvi, ki obupa, če se stvari hitro oziroma takoj ne pomaknejo v želeno smer. Izzivi so zanj užitek, zato praktično ne pozna strahu. Po naravi je Oven zelo neposreden, enostaven in ne komplicira. Običajno ima jasne cilje in pozna najhitrejšo pot, da jih doseže. Odziva se hitro in eksplozivno, a tako hitro, kot se razburi, tudi pozabi in odpusti.

Značilnosti: energičen, dinamičen, raziskujoč, pustolovski, sebičen, vihrav, nepremišljen
Temperament: koleričen
Moto: biti, obstajati
Vladar znaka: Mars
Element: ogenj
Dan v tednu: torek
Kovina: železo
Srečni kamni: diamant, rubin, rdeči jaspis, magnetit, hematit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja