fbpx

Horoskop Rak

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Zaradi neodločnosti se vam lahko izmuzne iz rok uspešen posel ali podvig, zato bi bilo dobro, da že prej razmislite, kaj točno si želite, in ste pripravljeni, ko bo treba ukrepati. Zamujena priložnost se lahko povrne, vendar boste morali v drugo vanjo vložiti precej več truda in časa.

Splošni letni horoskop

Danes boste morali prevzeti vodstvo, drugače bo prišlo do vsesplošne zmede. Bodite neustrašni in prepričani v to, kar boste delali. Kjerkoli se boste danes pojavili, boste povzročili veliko vznemirjenja. Zelo boste očarljivi in poskusite to lastnost obrniti sebi v prid. Samo ne pretiravajte.

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja