fbpx

Dnevni Horoskop Rak

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Vaše razpoloženje bo danes nihalo. To vas bo lahko pripeljalo do težav, če ne boste previdni. Pustite vsaj eno nogo na realnih tleh. Samo ostanite močno povezani z realnostjo ali pa se boste znašli brez zagona. Bolj se vključite v nek pomemben projekt, ne prepustite ga kar tako drugim.

Splošni tedenski horoskop

V tem tednu boste večkrat zasanjani in razmišljali, kam vas vodijo življenjske poti po katerih stopate. Morda nad vsem ne boste najbolj navdušeni in zadovoljni z rezultati, vendar se morate zavedati, da ste vedno ravno na pravšnjem položaju. Ne mislite, da bi v tem trenutku morali biti nekje drugje, ali pa početi nekaj drugega. Vse, kar se dogaja, se mora in je za nekaj dobro, četudi morda tega še ne vidite. Pomembno je, da vztrajate in ste potrpežljivi.

Splošni mesečni horoskop

Ta mesec vam dobro kaže na poslovnem in finančnem področju. V službi bo dogajanje precej umirjeno, vse bo stremelo k točno določenemu cilju. Dajte vse od sebe, saj se vam obeta vzpon. Hladna logika bo vaš najboljši zaveznik, čustva pa vam bodo večinoma povzročala zaplete. Ne dajte se pregovoriti, da bi vas kdo na podlagi čustev speljal v kaj, kar bo že na prvi pogled katastrofa.

Splošni letni horoskop

V letu 2023 se utegnete znebiti večine težav, ki vas pestijo že dlje časa, prelom pa se vam obeta predvsem na področju kariere – pazite se aprilskega sončnega mrka, ki lahko prinese bridek konec. A čeprav se bo zrušilo nekaj, kar ste dolgo gradili, ne obupujte nad situacijo – izkazalo se bo namreč, da se je moralo končati, da se lahko začne nekaj boljšega. Jupiter v ovnu vam od druge četrtine leta naprej prinaša izjemne priložnosti in srečo na vseh področjih. Zamude in zaplete vam lahko prinese le Saturn. Zdelo se bo, da vas le ovira na poti, a v resnici vam bo podaril čas, da razmislite o vseh svojih dejanjih, kar vam bo pomagalo doseči skokovit uspeh.

Čeprav je zelo čustveno znamenje, Rak svoje občutke pogosto skriva. Ko je prizadet, se umakne vase. Njegov trd oklep je zgolj ščit pred zunanjim svetom, pod njim pa se skriva zelo občutljivo bitje. Zares dobro ga bo lahko spoznal le tisti, ki bo v to vložil veliko časa in potrpljenja. Rak je muhaste narave in pogosto melanholičen, a zelo sočuten in vedno pripravljen nesebično pomagati drugim. Pogosto se preveč naveže, še posebej na starše oziroma družino.

Značilnosti: čustven, ljubeč, domiseln, previden, sočuten, nesamostojen, čemeren, zaščitniški, tradicionalen
Temperament: flegmatičen
Moto: čutiti
Vladar znaka: Luna
Element: voda
Dan v tednu: ponedeljek
Kovina: srebro
Srečni kamni: smaragd, biser, opal

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja