fbpx

Dnevni Horoskop Ribi

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Posamezniki se boste odločili za vlaganje v nepremičnine. Preden pa boste sprejeli dokončno odločitev, najprej razmislite o vseh aspektih in možnostih. V kolikor boste še vedno malce negotovi, se posvetujte s finančnim strokovnjakom. Z okolico boste imeli zelo turbulentne odnose.

Splošni tedenski horoskop

Stvari odločno vzemite v svoje roke in kmalu se bo vaše življenje pričelo spreminjati, kot si želite. V sredini tedna ali v drugi polovici vas utegnejo čakati neke birokratske zadeve, ki vas ne bodo razveseljevale, še posebej, če se vse skupaj vleče že dolgo časa. Bodite potrpežljivi in jih skušajte na vsak način odpraviti. Pomembne spremembe pa vas čakajo tudi na službenem področju. Lahko, da se boste odločili za nadaljnje izobraževanje ali prejeli nagrado.

Splošni mesečni horoskop

Delo v službi vam bo šlo odlično od rok v prvih dveh tednih meseca, medtem ko se v drugi polovici nakazujejo neke spremembe, nad katerimi se ne boste kaj prida navduševali. Ostanite v koraku s časom, saj vas nekateri sodelavci ali tekmeci utegnejo prehiteti z naprednejšimi idejami. Pri denarju bodite previdni.

Splošni letni horoskop

Marca se začenja obdobje, ko bo na vas dve leti in pol s svojo energijo močno vplival Saturn, ki vam lahko prinese težke preizkušnje in nauke, a z namenom, da se naučite življenjskih lekcij. Tavanje v oblakih vam pri tem ne bo v pomoč, zato se poskusite prizemljiti in takoj lotiti dela. Še ena kruta streznitev vas čaka jeseni, ko lahko imate finančne težave, do takrat pa vam bo hrbet kril Jupiter, ki bo poskrbel za obilje in vam tako kupil čas, da naredite načrt za dobo suhih krav.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja