fbpx

Horoskop Ribi

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Prva polovica meseca bo nekoliko težavnejša, saj boste neodločni in se počutili, kot da ste izgubili kompas. Se pa v drugi polovici odpirajo velike priložnosti za rast in razvoj, zato izkoristite čas in se pripravite. Ohranite pozitivne misli, saj vam bo tako uspelo premagati vse ovire, če potrebujete pomoč, naj vam ne bo nerodno prositi zanjo prijatelja ali soseda.

Splošni letni horoskop

Občutili boste vznemirjenje in stres. Slednjega boste premostili tako, da si boste rekli, da bodo kmalu spet prišli dnevi, ki bodo lepši. Malo boste razdvojeni. Dobro bi bilo, da bi se kar odločili, da se boste počutili dobro, saj ravno vi veste, kako zelo močne so vaše misli. Pogovori z ljudmi pa bodo enostavni, tako da ne bo vse samo slabo.

Riba premore veliko kreativnosti, je umetnica. Bolj kot za praktične plati življenja, se zanima za čustveno in duhovno sfero. Včasih ne loči stvarnosti od fantazije in se težje podreja pravilom. Živi v svojem svetu, kjer je vse lepo in prav. Težko jo je popolnoma razumeti. Je neodločna, zelo nežna in senzibilna. Riba je sicer odvisna od drugih, a vedno pripravljena pomagati pomoči potrebnim. Je zelo občutljiva na vplive okolja.

Značilnosti: občutljive, sočutne, razumevajoče, redkobesedne, ranljive, medle, živijo v iluzijah
Temperament: flegmatičen
Moto: verjeti
Vladar znaka: Neptun in Jupiter
Element: voda
Dan v tednu: četrtek
Kovina: platina, kositer
Srečni kamni: mesečev kamen, hematit, ametist, turkiz

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja