fbpx

Dnevni Horoskop Škorpijon

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Čisto vsaka beseda, ki jo boste izrekli, bo imela trden in prizemljen ton. Ko vas bodo vprašali za mnenje, ga boste tudi z veseljem podali. Zaupanje bo prišlo iz vljudnosti. Za druženje boste iskali nekoga toplega, ljubečega, z enakim razpoloženjem in odločnega, pogumnega, ki bo želel narediti zadano, tako kot vi.

Splošni tedenski horoskop

Vse bo teklo kot po maslu. Čeprav boste še v prvih dneh tedna polni pomislekov, boste kaj hitro ugotovili, da so popolnoma neutemeljeni. Dolgo ste se pripravljali na dogajanje in sedaj se boste lahko izrazili v pravem pomenu besede. Če to velja za poslovno področje, pa na žalost ne bo vse tako veselo v zasebnosti.

Splošni mesečni horoskop

Vsaj na začetku meseca se izogibajte večjim naložbam na finančnem področju, ker se lahko znajdete na dnu, česar ne boste zlahka preboleli. Na splošno boste ta mesec veliko časa namenili razmišljanju o dosedanjih dosežkih, kar vas bo precej vznemirilo. Osredotočite se na tisto, kar ste dosegli, ne na vse, kar vam ni uspelo.

Splošni letni horoskop

Pred vami je leto previdnosti in spremenjenega dojemanja številnih stvari v življenju. To obdobje se bo začelo, kakor hitro se Mars januarja obrne v direktno gibanje. Na vas bo močno deloval Saturn, ki vas bo nenehno opozarjal in vas prisilil, da sprejmete previdnostne ukrepe glede svojega poklicnega življenja. Tam vas lahko kot strela z jasnega doleti sprememba, ki pa bo na dolgi rok dobra za vas, zato je skrb odveč. V letu 2023 vam bo naklonjen planet Jupiter, ki bo poskrbel za prijetne družinske odnose in obilje.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja