fbpx

Horoskop Škorpijon

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Ta mesec bodo v ospredju čustva. Pri pomembnih odločitvah se ne zanašajte na druge, temveč prisluhnite svojemu šestemu čutu. Poskusite odkriti, katera dejavnost vas veseli, morda se preizkusite v kakšni novi spretnosti, kot je kvačkanje, začnite telovaditi ali se učiti tujega jezika. Vse vam bo namreč šlo izjemno dobro od rok, tudi kariera bo cvetela.

Splošni letni horoskop

Pred vami je miren in prijeten dan. Da bi bil bolj pester, boste morali za to tudi sami kaj narediti. Privoščite si kakšno masažo ali pa drugačno razvajanje. Kasneje pa lahko pokličete svoje prijatelje in se z njimi odpravite na sprehod. Dan se bo zaključil veliko bolj pestro, kot pa se bo začel.

Škorpijon je močnega karakterja. S svojo izjemno notranjo močjo lahko negativno situacijo obrne v pozitivno. Njegova magnetična in prepričljiva osebnost ima velik vpliv na ljudi. Če se mu kdo zameri ali ga prizadene, tega ne bo pozabil in bo vrnil milo za drago. Česarkoli se Škorpijon loti, to počne strastno in intenzivno, zato pride do jedra vsaki zadevi. Ima visoko razvito intuicijo in veliko zanimanje za nevidne, okultne sfere.

Značilnosti: energičen, čustven, nagonski, strasten, privlačen, vznemirljiv, ljubosumen, obseden, nasilen, destruktiven
Temperament: flegmatičen
Moto: obvladati
Vladar znaka: Mars in Pluton
Element: voda
Dan v tednu: torek
Kovina: jeklo, železo, plutonij
Srečni kamni: beril, topaz, hematit, opal, jantar, malahit, granat

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja