fbpx

Horoskop Strelec

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Počutili se boste lahkotno, brez obremenitev, zaradi česar se boste izjemno dobro razumeli s prijatelji. Ne boste se zapletali zaradi malenkosti in vse bo teklo, kot mora. Pazite na svoje zdravje in finance, saj se boste na kariernem področju morali soočiti z ovirami.

Splošni letni horoskop

Danes boste nagnjeni k dramatiziranju, zato z drugimi ne boste našli skupnega jezika. To vam bodo iskreno povedali, vendar pa se boste zaradi tega kar malce razjezili. Zvečer, ko se boste že pomirili, pa boste videli, da ste res pretiravali. Poskrbite, da se boste še pravi čas opravičili.

Strelec je nemirnega značaja in je najbolj izpolnjen, ko je vpet v dogajanje. Ker je radoveden, rad potuje in ga vedno zanima več stvari hkrati. Zlahka navezuje stike in sklepa nova prijateljstva. Zanimajo ga tuje kulture in običaji. Ljubi zabavo, obožuje izzive, je brezskrben in uživa življenje. Strelec potrebuje veliko prostora, da razišče svoj svet, in nima potrpljenja, če je ta njegov prostor kakorkoli okrnjen.

Značilnosti: optimističen, svobodoljuben, veseljaški, dobrovoljen, pošten, odkrit, neodgovoren, površen, netakten, rad sodi druge
Temperament: koleričen
Moto: videti
Vladar znaka: Jupiter
Element: ogenj
Dan v tednu: četrtek
Kovina: kositer
Srečni kamni: topaz, turkiz, tigrovo oko, sma

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja