fbpx

Dnevni Horoskop Tehtnica

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

S skupino sodelavcev združite moči. Naj vam ponudijo svoje znanje in sposobnosti. Kar se boste naučili, vam bo koristilo v prihodnje, kajti prihajajo pozitivne spremembe. Družite se s sosedi in prijatelji. Ne sanjajte o potovanjih, temveč uresničite svoje cilje. K temu vas bodo spodbujali tudi ljudje, ki jih boste danes srečevali. Sledite svoji intuiciji.

Splošni tedenski horoskop

V službi ne bo prav nič dolgočasno, čeprav ste si morda obetali miren teden. Dela boste imeli čez glavo, poleg tega pa se kažejo tudi neke napetosti v kolektivu. Pazite, kaj govorite, predvsem pa komu zaupate, saj morda oseba, ki se izdaja za vašega prijatelja, to ni! Vedite, da bo prej ali slej na dan prišla vsakršna resnica, zato se ji ne bo mogel nihče skriti.

Splošni mesečni horoskop

Na začetku meseca vam bo primanjkovalo idej, česar niste vajeni. Občutek boste imeli, da ste se znašli v črni luknji brez izhoda. Vendar se ne bojte, kajti v sredini meseca boste ponovno zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi plodnimi idejami vred. Neplodni čas pa poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev oziroma opravite praktična dela, kjer ne boste potrebovali svoje domišljije.

Splošni letni horoskop

Leto 2023 bo za vas polno priložnosti, a tudi preizkušenj, ki vam jih bo zakuhal veliki učitelj Saturn. Pred vami je obdobje pomembnih osebnostnih sprememb, spremenjen videz, cilji, življenjska pot, novo poslanstvo pa lahko zamaje tudi temelje v netrdnih partnerskih ali prijateljskih zvezah, saj vas bo v novi luči težko prepoznati. Naporno bo krmariti med družinskim in profesionalnim življenjem, saj boste precej garali na delovnem področju, a boste končno naredili red in prostor za dobičkonosne poteze, kar se bo pozneje obrestovalo tudi na družinskem področju.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smarag

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja