fbpx

Horoskop Tehtnica

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Povrnila se vam bo samozavest, zato je pred vami ugodno obdobje za uspeh, a le če se vam bo uspelo izolirati od motenj iz okolice. Še posebno vas bo veselilo ukvarjanje z novimi projekti. Sveže ideje, ki jih boste imeli, vam bodo odprle vsa vrata, tudi če boste potrebovali kakšno finančno pomoč. Pogum velja!

Splošni letni horoskop

Izkoristite dan za uresničevanje želja in zastavljenih ciljev. Premislite, po čem v življenju hrepenite, lažje vam bo. Danes bo večji poudarek na odnosih v službi. Poskušajte se malce pomiriti. Če boste nadaljevali s takšnim tempom, vas drugi ne bodo dohitevali. Kasneje pa bi vam lahko bilo zaradi tega žal.

Tehtnica v vsem išče harmonijo in uravnoteženost. Predana je načelu poštenosti in enakosti. Ne mara konfliktov. Če je slučajno priča kakšnemu sporu, ji je običajno dodeljena vloga arbitra, saj ji, zavoljo njenega šarma, marsikdo prisluhne. Nerada je sama, zato najbolj uživa, ko je obdana z ljudmi. Tudi brez partnerja ne zdrži dolgo. Tehtnica je lahko popolna le takrat, ko je zaljubljena. Njena pomanjkljivost, ki se najbolj izrazi pri delu in ki pogosto vodi do zamujanja rokov, je neodločnost oziroma tehtanje prednosti in slabosti.

Značilnosti: diplomatska, uglajena, romantična, miroljubna, sproščena, muhasta, lahkoverna, spogledljiva, neodločna
Temperament: optimističen
Moto: primerjati
Vladar znaka: Venera
Element: zrak
Dan v tednu: petek
Kovina: baker
Srečni kamni: safir, žad, krizolit, opal, korala, smarag

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja