fbpx

Dnevni horoskop vodnar

(21.3 – 20.4)

Splošni dnevni horoskop

Danes bodite še posebej varčni, ne posojajte denarja in odložite nenačrtovane stroške. Določenih stvari ne boste jasno videli, obstaja pa tudi nevarnost lahkomiselnih in hitrih odločitev. Bodite vztrajni in ne odnehajte tudi, ko boste izgubili upanje. Primanjkovalo vam bo gotovosti in zaupanja vase.

Splošni tedenski horoskop

Spoznanje bo resda boleče, vendar za vas nadvse koristno. Bodite pozitivni in verjemite, da je življenje lepo. S takim pristopom se boste najlažje rešili bolečine, ki se vas oklepa. Če boste negativni, pa se bodo na vas lepili le negativni ljudje in dogodki, česar niste vredni. Zaslužite si veliko več kot to. V službi boste v tem tednu nadvse produktivni, saj vam nobeno delo ne bo težko. Vse, česar se boste lotili, vam bo uspelo še pravočasno opraviti. Na vas se bodo zanašali tudi sodelavci.

Splošni mesečni horoskop

V tem mesecu bo še bolj kot običajno pomembno, da sledite spremembam in se jim ne upirate, saj bi bili zaradi takega pristopa lahko za marsikaj prikrajšani. Četudi se, še posebej v prvi polovici meseca, ne boste strinjali z novostmi, ki jih bodo želeli vpeljati vaši bližnji, se boste v sredini meseca že popolnoma poistovetili z njimi.

Splošni letni horoskop

Končno boste sneli težko breme z ramen, saj se Saturn, ki vam je mešal štrene in vam predajal pomembne lekcije in težke preizkušnje, po dveh letih in pol umika iz vašega znamenja. Veliko se vam bo dogajalo na družinskem področju, v odnosu z bratom ali sestro in starši, pripravite pa se tudi na prenovo svojega brloga. Stvari se bodo začele hitreje odvijati na službenem področju, kjer vam ne bo manjkalo energije in zagona. Čaka vas pomemben projekt, jeseni morda celo sodelovanje s tujino.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja