fbpx

Horoskop Vodnar

(21.3 – 20.4)

Splošni mesečni horoskop

Razmislite o svojih preteklih življenjskih odločitvah in dejanjih. V začetku meseca boste nekoliko odtujeni in zasanjani, zato pazite, da vam tekoči projekti ne uidejo izpod nadzora. Prav tako popazite na svoje finance v sredini meseca.

Splošni letni horoskop

Ugotovili boste, da ste preveč navezani na stare načine vedenja in stare vzorce, s katerimi se vedno znova na enak način lotevate reševanja težav. Če se boste vedno zanašali na stare vzorce, potem res ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Vse to pa ovira vaš osebni napredek in povzroča občutek napetosti.

Zaradi njegove velike prilagodljivosti in fleksibilnosti Vodnarja spremembe ne motijo. Rad se predaja sanjarjenju in fantazijam. Je človekoljub in bi rad naredil svet lepši in boljši. Hkrati pa je tudi zelo hladen in se ne znajde najbolje, ko gre za čustva. Ker tako ceni svoj osebni prostor, se rado zgodi, da ostane sam in osamljen. Med ljudmi je Vodnar priljubljen predvsem zato, ker ne sodi. Poleg tega pa so tudi skrivnosti pri njem vedno na varnem.

Značilnosti: prijazen, vdan, izviren, neodvisen, toleranten, nezanesljiv, odtujen, načelen, rad pomaga soljudem
Temperament: optimističen
Moto: vedeti
Vladar znaka: Uran in Saturn
Element: zrak
Dan v tednu: sobota
Kovina: aluminij, uran, svinec
Srečni kamni: akvamarin, granat, safir, citrin

Preveri dnevni horoskop za druga znamenja